Bestyrelsesansvarsforsikring

Hos Special Risk tilbyder vi fordelagtige og gennemsigtige forsikringer til virksomheder og foreninger, og bestyrelsesansvarsforsikringer er ingen undtagelse. Vi har mange års erfaring inden for rådgivning om forsikringer til både små og store virksomheder, så vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med at finde den helt rigtige bestyrelsesansvarsforsikring.

Forsikringerne tilbydes i samarbejde med HDI Global Specialty, der hører til blandt Europas førende forsikringsselskaber. Læs videre eller kontakt os for mere viden om bestyrelsesansvarsforsikringer og andre forsikringer til erhvervslivet.

Hvorfor tegne en bestyrelsesansvarsforsikring?

Der er en række risici forbundet med at sidde i en bestyrelse, hvad end bestyrelsesarbejdet er lønnet eller ulønnet, og hvad end det drejer sig om en forening eller virksomhed.

Som bestyrelsesmedlem kan du blive stillet til ansvar for bestyrelsens handlinger, og du vil hæfte med din personlige formue, hvis der stilles erstatningskrav fra ejere eller kreditorer.

Frygten for at skulle hæfte med sin personlige formue som bestyrelsesmedlem kan fjernes ved at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring. En sådan forsikring dækker nemlig, hvis bestyrelsen bliver pålagt et erstatningskrav.

Udviklingen har vist, at antallet af sager om bestyrelsesansvar kun bliver flere og flere. Af denne grund er kan det være en god idé, at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring med henblik på at beskytte bestyrelsesmedlemmernes privatøkonomi.

Hos Special Risk tilbyder vi følgende forsikringer til bestyrelser:

Her er nogle af fordelene ved vores bestyrelsesansvarsforsikringer:

  • Ingen selvrisiko
  • Dækker bøder
  • Valgfri forsikringssum (op til 10 mio. kr.)
  • Global dækning
  • Gratis support

Er du bestyrelsesmedlem eller en del af direktionen i en virksomhed, vil du kunne blive stillet til ansvar for de beslutninger, du er med til at træffe.

Begås der fejl eller forsømmelse, der kan påføre virksomheden et formuetab, så vil en bestyrelsesansvarsforsikring dække, så det enkelte bestyrelsesmedlem ikke bliver stillet personligt til ansvar.

Tegnes der en bestyrelsesansvarsforsikring, så vil hele direktionen eller bestyrelsen være dækket, hvis der bliver rejst erstatningskrav fra banker eller andre kreditorer.

Vores bestyrelsesansvarsforsikring til virksomheder dækker bestyrelses- og ledelsesansvar i hele verden.

Ligesom det gør sig gældende for virksomheder, så kan bestyrelsen i en forening også blive stillet personligt til ansvar for de økonomiske beslutninger, der bliver truffet i foreningen.

Risikoen for at skulle hæfte med egen personlig formue kan afholde mange fra at udføre bestyrelsesarbejde, men med en god bestyrelsesansvarsforsikring skabes der øget tryghed.

Alle typer foreninger kan drage fordel af at tegne en bestyrelsesansvarsforsikring. Det gælder bl.a. andelsboligforeninger og grundejerforeninger, hvor der træffes vigtige beslutninger.

Pådrager du dig et erstatningsansvar grundet dit hverv som bestyrelsesmedlem, så er der hjælp at hente med en bestyrelsesansvarsforsikring. Denne forsikring sikrer nemlig foreningens bestyrelsesmedlemmer mod at blive gjort økonomiske og juridiske ansvarlige, hvis der træffes beslutninger, der fører til et erstatningskrav.

Hele bestyrelsen i en forening vil være dækket, hvis bestyrelsen bliver pålagt et erstatningskrav, såfremt der tegnes en bestyrelsesansvarsforsikring.

Vi tilbyder også en personlig ledelses- og bestyrelsesansvarsforsikring. Denne forsikring er tilegnet dig, der udfører bestyrelsesarbejde i flere virksomheder og/eller foreninger. Forsikringen dækker dit personlige bestyrelses- og ledelsesansvar, hvad end arbejdet udføres i ind- eller udland.

Det er med denne personlige ledelses- og bestyrelsesansvarsforsikring muligt at få dækket op til 10 poster. Der kan desuden vælges en forsikringssum på mellem 1 og 10 mio. kr.

Forsikringen dækker også din registrerede partner eller ægtefælle, hvis vedkommende sagsøges sammen med den sikrede person.

Hvis du i løbet af forsikringsåret træder ind som tilsynsråds-, bestyrelses- eller direktionsmedlem, så vil disse hverv automatisk blive medforsikret frem til næste hovedforfald (dog med undtagelse af ledelseshverv i visse brancher).

Køb online

Hos Special Risk kan du købe din bestyrelsesansvarsforsikring online. Bestil nu og få policen leveret med det samme.