Køb Netbankforsikring online og få policen leveret med det samme.

Din virksomhed kan lave en forsikringssum op til 37.500.000 kr. online.

Ikke alle banker yder erstatning ved et netbankindbrud. Hvis din virksomhed ikke har en Netbankforsikring, kan der være risiko for konkurs, hvis hackere får adgang til en eller flere netbankskonti. Ved et netbankindbrud kan hackere tømme alle virksomhedens konti.  Det er desværre et stigende problem i en verden hvor kriminelle dagligt udfører meget professionelle hackerangreb.

Bestil netbankforsikring i dag.

Forsikringen dækker alle de konti som ligger under det CVR-nummer som er tilknyttet policen. Der er naturligvis ingen selvrisiko og forsikringen dækker uanset, hvor i verden netbank indbruddet bliver begået. Dækker dog kun indestående på konti i Europa. Hvis medarbejdere tilgår virksomhedens bankkonti fra deres hjemmearbejdsplads, vil der også være dækning hvis det sker ved brug af hardware/software, som virksomheden har stillet til rådighed.

Er du forsikringsmægler, agent eller assurandør kan du også logge ind og lave din kundes netbankforsikring.

Netbankforsikring laves i et samarbejde mellem Special Risk og HDI Global Specialty SE, Denmark. HDI Global Specialty SE, Denmark står for al skadebehandling af Netbankforsikring. Special Risk fremsender Police og opkrævning på vegne af HDI Global Specialty SE, Denmark.