Bestil bestyrelsesansvarsforsikring i dag

Foreningens bestyrelsesansvarsforsikring dækker alle bestyrelsesmedlemmerne.

  • Ingen selvrisiko
  • Dækker bøder
  • Gratis support
  • Forsikringssum på enten 2,5 mio. kr., 5 mio. kr. eller 10 mio. kr.
  • Hele bestyrelsen er dækket

Forsikringssum

Din forening kan lave en forsikringssum op til 10.000.000 kr. online.

Hvorfor er det vigtigt at have en Bestyrelsesansvarsforsikring?

Som bestyrelsesmedlem, kan du blive stillet personlig ansvarlig i forbindelse med de økonomiske beslutninger du er med til at træffe i jeres foreningen. Det kan være beslutninger som fører til tab for foreningen, kreditorer, aktionerer og i værste fald hvis foreningen går konkurs.

Som bestyrelsesmedlem hæfter du med din personlige formue, hvis du og bestyrelsen bliver erstatningsansvarlige overfor banker og andre kreditorer, også selv om din bestyrelsespost er ulønnet.

Antallet af sager om bestyrelsesansvar stiger markant. Det er i dag forbundet med flere risici at sidde i en bestyrelse.

Hvordan dækker en bestyrelsesansvarsforsikring?

Mange tror det er selve erstatningen hvis bestyrelsen bliver dømt som er vigtig at kunne forsikre sig mod, men i virkeligheden er det krigsomkostningerne hvis bestyrelsen bliver anklaget for ”noget”, som i første omgang kan være helt afgørende, i forhold til at kunne betale advokatbistand.

Alene sagsomkostninger kan være med til at ødelægge privatøkonomien for bestyrelsens medlemmer.

Derfor bør det være et naturligt krav fra bestyrelsesmedlemmer, at der er lavet en bestyrelsesansvarsforsikring inden man starter i en bestyrelse. Man er nemlig ansvarlig fra første dag.

Hvem er dækket?

Med en bestyrelsesansvarsforsikring er hele bestyrelsen i foreningen dækket, hvis I bliver pålagt et erstatningskrav.

I Special Risk Forsikringsformidling tilbyder vi vores kunder forsikringer fra HDI Global Specialty, filial af HDI Global Specialty SE, Tyskland. HDI er et af Europas førende forsikringsselskaber med forsikringsprodukter til virksomheder i Danmark.