Special Risk Solution

Vi hjælper med den rigtige forsikringsløsning.
Det kalder vi ”Special Risk Solution”

Det gør vi b.la. i tæt samarbejde med Guldsmedeforeningen i Danmark. Herudover har vi stor erfaring inden for rådgivning til advokater og revisorer, der begge har en forsikringsbar ansvarsrisiko, som jævnfør lovgivningen skal håndteres proaktivt. Desuden skaber vi kollektive gruppeordninger til virksomheder og organisationer, der ønsker at øge deres værditilbud med forsikring som en del af deres produkt eller medlemskab.

Som kunde i Special Risk vil du opleve en hurtig, effektiv og professionel dialog når du køber dine forsikringer, i den løbende rådgivning samt håndtering af din skade. Den tætte personlige kontakt og hurtig reaktion, er fundamentet for et langvarigt samarbejde. Derfor står vi altid til rådighed.

Vi gør det vi er bedst til. Derfor har vi, foruden guldsmedebranchen, valgt at fokusere på forsikringsprodukter indenfor forsikringsområdet ”Financial lines”. Det er for eksempel Bestyrelsesansvar, Professionelt ansvar, Cyberforsikring, Kriminalitetsforsikring, Kidnapningsforsikring og forsikring af IT-virksomheder.

Produkterne i
Special Risk Solution

Find mere information om vores forskellige produkter inden for Special Risk Solution ved at klikke ind på undersiderne via links herunder.

Køb online

Hos Special Risk kan du købe din bestyrelsesansvarsforsikring online.

 

Bestil nu og få policen leveret med det samme.

Special Risk Forsikring ApS

Vandtårnsvej 62A, 5. sal
2860 Søborg

+45 53 83 70 06
info@specialrisk.dk

CVR: 41679077

Special Risk Forsikring ApS

Special Risk repræsenterer særligt udvalgte forsikringsselskaber, som har de rigtige produkter til vores kunder og samarbejdspartnere.