Mere end 125 års forsikringserfaring

Vores ambition

Hos Special Risk har vi siden 2023 haft en klart defineret ambition som er; ”at vi vil være centrum for specialforsikringer i Danmark”.

Med indgangen til 2024 mener vi selv, at vi er nået i mål med den ambition. Derfor siger vi nu med stolthed, ”at vi er centrum for specialforsikringer i Danmark”.

Det betyder, at vi nu har fuldt fokus på at udbygge og bevare denne markedsposition. Det betyder blandt andet, at vi hele tiden overvåger markedsbevægelserne i forhold til udbud og efterspørgsel på specialforsikringer. I sidste ende er det netop dét vi er specialister i – at matche udbud med efterspørgsel.

Vores team på i alt 12 personer besidder tilsammen mere end 125 års forsikringserfaring – fra danske såvel som internationale forsikringsselskaber.

Fordelt på vores to forretningsområder, Special Risk Solution og Special Product Service, betjener vi mere end 4.000 forsikringspolicer af varierende kompleksitet.

Vi er specialister i forsikringsløsninger (Special Risk Solution) til afgrænsede og tydeligt definerede områder af dansk erhvervsliv, såsom målrettet betjening af guldsmedebranchen i Danmark. Disse kunder rådgiver vi fra start til slut.

Herudover er vi specialister i at formidle enkeltstående forsikringsprodukter (Special Product Service) hvor vi hjælper assurandørerne i de største danske forsikringsselskaber med at tilbyde den fulde 360-graders forsikringsløsning til deres erhvervskunder. I 2024 understøtter vi samlet set 450 assurandører, fordelt over ni forsikringsselskaber, der tilsammen forsikrer mere end 70% af de danske virksomheder

Ledende medarbejdere

Michael Klitvad
Michael KlitvadChief Executive Officer
Michael Klitvad
Michael KlitvadChief Executive Officer
Joel Milos
Joel MilosChief Risk Officer
Joel Milos
Joel MilosChief Risk Officer
Morten Klitvad
Morten KlitvadChief Commercial Officer
Morten Klitvad
Morten KlitvadChief Commercial Officer

Special Risk Forsikring ApS

Vandtårnsvej 62A, 5. sal
2860 Søborg

+45 53 83 70 06
info@specialrisk.dk

CVR: 41679077

Special Risk Forsikring ApS

Special Risk repræsenterer særligt udvalgte forsikringsselskaber, som har de rigtige produkter til vores kunder og samarbejdspartnere.