Special Risk indgår værdiskabende partnerskaber med brancheforeninger.

Brancheforeninger er hos os kendetegnet ved, at de beskæftiger sig med et specialiseret fagområde eller en særlig industri. På samme måde som Special Risk, er brancheforeninger således specialister inden for netop det felt, som de arbejder med.

Hos Special Risk udvikler og driver vi specialiserede forsikringsprogrammer. Som eksempel kan blandt andet nævnes vores samarbejde med Guldsmedebranchen. Special Risk tilbyder en pakke der dækker netop de forsikringsbehov en guldsmed har. Derudover har vi særligt kompetente medarbejdere ansat, der ud fra mange års erfaring kan rådgive og vejlede kunderne i korrekt og effektiv sikring af guldsmedeforretninger.

Det kræver specialister at forsikre specialister
Et forsikringspartnerskab er en oplagt mulighed for at støtte medlemsvirksomhederne i deres daglige drift og risikostyring. Hos Special Risk arbejder vi kontinuerligt med nye ideer og fagområder hvor vores kompetence kan gøre gavn. Det betyder også, at vi gerne stiller op til uforpligtende dialog om mulighederne for netop jeres brancheforening.

Som brancheforening og partner med Special Risk kan I b.la. forvente:

  • At vi sikrer en dedikeret partneransvarlig som er jeres faste kontakt hos Special Risk
  • At vi opbygger specialistviden omkring jeres medlemsvirksomheder
  • At vi yder kompetent og sober rådgivning til jeres medlemmer
  • At vi kontinuerligt giver indsigt i portefølje- og lønsomhedsudvikling
  • At vi hele tiden har fokus på innovative tiltag der styrker forsikringsprogrammet

Kontakt os hvis du vil høre mere om etablering af en brancheaftale.

Special Risk indgår partnerskaber med brancheforeninger, forsikringsselskaber og selvstændige forsikringsagenter ud fra den teori, at vi gerne vil stille vores kompetence og indsigt til rådighed, der hvor den skaber reel værdi. Vores partnerskaber bygger således på specialiserede forsikringsprogrammer og et unikt one-stop-shop koncept på det danske marked.