Krisehåndtering og kidnapningsforsikring

I lyset af de udfordringer de konstant skiftende globale sikkerhedstrusler giver, leverer vi robust støtte til organisationer og enkeltpersoner gennem vores forsikrings- og risikorådgivningsekspertise.

AIGs nye betingelser Crisis Solutions 2.0 dækker over en bred liste af personrelaterede kriser. Her er en oversigt over de typer AIG tilbyder dækning for og støtte til gennem AIGs rådgivningspartnere.

Dækningen kan bruges flere gange til forskellige kriser og omfatter typisk: løsesum, juridiske omkostninger, kriserådgivningsomkostninger, udbetaling ved død og invaliditet og yderligere udgifter.

Grund dækning i Crisis Solutions 2.0

Afpresning
Dækker ulovlige trusler om at dræbe, såre og bortføre kunders medarbejdere, at skade ejendom, lække forretningshjemmeligheder eller fortrolige oplysninger.

Tilbageholdelse
Dækker enhver form for tilbageholdelse (ex. af myndigheder) i mere end 3 timer og som ikke relaterer til en dokumenteret strafbar handling eller manglende frembringelse af korrekt dokumentation.

Kidnapning
Dækker alle forsøg på eller faktisk kidnapninger med støtte fra branchens førende og AIGs globale partner, Crises24.

Ekspres kidnapning
Dækker kortvarige bortførsler, typisk af få timers varighed, med henblik på en hurtig økonomisk gevinst (såsom gentagne tvungne hævninger fra hæveautomater).

Kapring
Dækker kapringer, hvor folk tilbageholdes imod deres vilje under rejsen. Eksempler på scenarier omfatter flykapringer, langvarige bilkapringer og skibskapring.

Forsvinding
Dækker eftersøgningsomkostninger af en forsikret person ved forsvinden i mere end 48 timer, uanset årsagen.

Sikkerhedsevaluering
Dækker evaluering af ikke-lokale medarbejdere fra en hvilken som helst lokation i verden, når en markant forværring af sikkerhedssituationen på lokationen opstår. Dækningen kan udvides til også at omfatte lønninger og flytteomkostninger.

Trussel
Krisehåndteringsrådgivning inklusiv trusselsvurdering og yderligere sikkerhedsanbefalinger, så kunderne kan reagere øjeblikligt på enhver bekymring, og finde en løsning før situationen kommer ud af kontrol.

Tillægsdækninger som kan tilkøbes

Angreb
omfatter blandt andet krisehåndtering, kommunikationsomkostninger og driftstab efter en hændelse med dødbringende våben.

Stalking
Omfatter kriserådgivning samt yderligere udgifter som følge af vedvarende trusler mod den personlige sikkerhed for den enkelte person eller dennes familie.

Tiger-kidnapning
Dækker i den situation, hvor der tages gidsler for at tvinge andre til at begå en forbrydelse. Omfatter ubegrænset rådgivning, læsesum og juridiske omkostninger.

Gidselkrise
Omfatter kriseberedskab, kommunikation og driftstab og giver en hurtig reaktion i forbindelse med en gidselsituation. Ventetid 1 time.

Driftsafbrydelse
Omfatter tab af fortjeneste, lønudgifter, husleje og andre driftsudgifter, hvis lukningen skyldes kidnapning, afpresning, tilbageholdelse eller kapring.

Med mere end 40 års erfaring med krisestyring og kidnapningsforsikringer globalt har AIG et af de mest erfarne hold indenfor underwriting og skadebehandling, og AIG har opbygget en markant erhvervsportefølje på dette område. Derfor anbefaler Special Risk vores kunder at bruge AIG i forhold til krisestyring og kidnapningsforsikringer.

Med mere end 40 års erfaring med krisestyring og kidnapningsforsikringer globalt har AIG et af de mest erfarne hold indenfor underwriting og skadebehandling, og AIG har opbygget en markant erhvervsportefølje på dette område. Derfor anbefaler Special Risk vores kunder at bruge AIG i forhold til krisestyring og kidnapningsforsikringer.