Special Risk tilbyder forsikringsløsninger til virksomheder.

Som kunde i Special Risk vil du opleve en hurtig, effektiv og professionel dialog når du køber dine forsikringer, i den løbende rådgivning og håndtering af din skade. Den tætte personlige kontakt og hurtig reaktion, er fundamentet for et langvarigt samarbejde. Derfor står vi altid til rådighed.

Vi gør det vi er bedst til. Derfor har vi valgt at fokusere på forsikringsprodukter indenfor ”Financial lines”. Det er for eksempel Bestyrelsesansvar, Professionelansvar, Cyberforsikring, Kriminalitetsforsikring, Kidnapningsforsikring og forsikring af IT-virksomheder.

Erhvervs- og Produktansvar til mindre og mellemstore produktionsvirksomheder er også et vigtigt forsikringsprodukt hos os og som noget helt særligt har vi en forsikringspakke til Guldsmede (Ur, juvel/diamant handlere) og leverandører(Grossister) hvor vi indgår i et tæt samarbejde med Guldsmedebranchen i Danmark.

Special Risks medarbejdere har mange års erfaring indenfor rådgivning af forsikring til erhvervslivet. Vores eksaminerede assurandører er uddannet på højeste niveau på Forsikringsakademiet og naturligvis godkendt af Finanstilsynet.