Advokatforsikring

De fleste danskere vil opleve juridiske udfordringer i løbet af deres liv – det kan være alt fra nabokonflikter til arvesager, skilsmisse eller udfordringer med lejekontrakter. Desværre kan det ofte være en dyr affære at hyre en advokat, og ikke alle advokater er villige til at tage sig af mindre sager. Det bør ikke være ens økonomi, som skal afgøre, om man kan få juridisk hjælp, når man står over for en konflikt

Med en Advokatforsikring kan dine medarbejdere eller medlemmer sikre sig hjælp til alle hverdagens juridiske udfordringer – store som små – uden at skulle bekymre sig om timepriser eller fakturering. Forsikringen dækker alle de vigtigste retsområder i privatlivet, så dine medlemmer eller medarbejdere kan have ro i sindet og fokusere på det, der virkelig betyder noget for dem.

Special Risk tilbyder Advokatforsikring til virksomheder og organisationer med mere end 25 medarbejdere eller medlemmer.

Se herunder hvilke retsområder der indgår i en Advokatforsikring:

Arv og arveopgør kan være en følelsesladet proces, hvor der kan opstå uenigheder og konflikter mellem arvinger. Der kan være spørgsmål om fordelingen af arven, testamente og arveafgift, som kan være svært at navigere i.

Med en Advokatforsikring kan dine medarbejdere eller medlemmer få hjælp og rådgivning fra en advokat og stille spørgsmål inden for retten til arv, fordeling af arv, oprettelse af testamente og fremtidsfuldmagt, således at arveopgøret kan foregå så smidigt som muligt.

Uanset om man er samlevende eller ægtefæller, så er der vigtige ting, som man bør have styr på. For ugifte samlevende kan det være en god idé at få lavet en samejeaftale, især hvis man ejer et hus sammen. Ligeledes kan der ved separation eller skilsmisse opstå uenigheder om deling af børnene, som kan være følelsesladet og kompleks.

Som en del af Advokatforsikringen kan dine medarbejdere eller medlemmer få hjælp og rådgivning fra en advokat til alle aspekter inden for familie og parforhold, herunder samejeaftaler, ægtepagt, separation, skilsmisse, forældremyndig og samvær.

Identitetstyveri indebærer, at en person uberettiget bruger en andens identitet til at tilegne sig varer og/eller tjenester, åbne en bankkonto, søge om kreditkort eller lån, søge om legitimation eller registrere telefon- eller andre abonnementer i en anden persons navn.

Med Advokatforsikringen kan dine medarbejdere eller medlemmer få hjælp og rådgivning til at stoppe identitetstyveriet, samt føre sagen overfor kreditorer og banker samt forsøge at få noget af det tabte beløb tilbage.

Der købes og sælges dagligt adskillige varer og tjenester, og det kan ofte være udfordrende at gennemskue de gældende regler på området. Dette gælder både for online handel på nettet og for køb af varer i en fysisk butik.

Som en del af Advokatforsikringen kan dine medarbejdere eller medlemmer få hjælp eller rådgivning om deres rettigheder ved forbrugerkøb. Det kan være spørgsmål om alt inden for online handel og fysisk handel, reklamations- og fortrydelsesret, eller hjælp til købskontrakter.

Lejeforhold og naboret kan være områder, hvor der kan opstå uenigheder og konflikter mellem lejer og udlejer eller naboer. Det kan eksempelvis være spørgsmål om en lejekontrakt eller uenigheder om støj og gener fra naboen. Det kan være svært at navigere i de komplekse regler på området og vide ens rettigheder.

Med Advokatforsikringen kan dine medarbejdere eller medlemmer få hjælp og rådgivning inden for lejeforhold og naboret og få afdækket ens rettigheder, samt hvordan man bedst håndterer konflikter og udfordringer inden for disse.

Special Risk tilbyder disse forsikringer i samarbejde med HELP Forsikring, der er ejet af tyske ARAG, og specialiserer sig i forsikringer inden for retshjælpsområdet. Det gælder bl.a. ved digitale krænkelser, identitetstyveri, bistand i sager om familie- og arveret og køberet.