Velkommen til SPS

Her finder du adgang til en række af specialforsikringer som med fordel kan benyttes til indhegning af din kunde i X.

Vores løsning er en kombination af online bestilling og udfyldning af spørgeskemaer samt anmodning om assistance ved onlinehenvisning. Når du klikker på de nedenstående produkter, vil der enten ske et automatisk download af spørgeskema eller en viderestilling til en online bestilling. Så snart du har modtaget kundens accept, sendes den til Special Risk som sikrer, at der bliver udarbejdet en police og præmieopkrævning, som sendes direkte til kunden med kopi til dig.

Alle downloadet og udfyldte skemaer sendes til Special Risk: info@specialrisk.dk

Ønsker du at få fremsendt policer, tegnet igennem SPS på en bestemt kunde, klik her

Klik her for at se brugervejledningen til SPS

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med siden?

Kontakt Lead Trader, Mathias Klima:

Mail: Mak@specialrisk.dk

Tlf: 5332725

Klik på nedenstående billede for at se SPS processerne

Anmod en specialist om sambesøg hos din kunde

Her kan du få hjælp til kunder med store ur- og kunstsamlinger, jagtvåben, superbiler og huse i udlandet. Anmod en Specialist om sambesøg herunder.

Her kan du se en kort videopræsentation, downloade relevant materiale samt anmode en specialist fra Atradius om sambesøg hos din erhvervskunde

Indtast data og anmod om tilbud til din kunde

Special Risk benytter Dansk Tandforsikring som leverandør af medarbejderfordele til erhvervskunder. Her kan du downloade relevant materiale samt bede om tilbud til din erhvervskunde.

Her kan du se en kort videopræsentation, downloade materiale til Cyberforsikring og Advokatforsikring, samt bede om tilbud til din erhvervskunde.

Start en UW-case og afvent tilbud til din kunde